Ledig stilling - Baker / konditor

Er du vår nye glade baker eller konditor ?

Stillingen er 1 års vikariat,  100% i matavdelingen. 

Solstein har matproduksjon i storkjøkken på Vea og kaféen Vili & Vè i Åkrehamn. Vi lager mat til egen kantine, konferansegjester, catering og alt som selges på  vår fantastiske kafé Vili & Vè. Hjertet i den gode maten er baksten og alt det gode bakverket som hver dag blir tryllet fram i steinovnen vår. 

Vi baker alt for hånd og har over tid utviklet godt og smakfullt søtt & salt bakverk.  Nå ønsker vi å styrke bakeriet med en baker/konditor som kan være med å utvikle oss videre.  Vi er en arbeidsplass med tilrettelagte arbeidsoppgaver og du må like like kjempegodt å jobbe på lag med gode kollegaer!

Arbeidsoppgaver

Arbeidsdagen vil hovedsakelig være i bakeriet. Samtidig så er det ofte behov for hjelp på kjøkkenet, i oppvasken og i salgsdisken. Du må også kunne «trø til» på andre  avdelinger i Solstein. Uansett hvilken posisjon en jobber i så jobber en i lag, og på lag med andre gode kollegaer. Du må like å lære nye ting samtidig som du må kunne veilede og bidra til utvikling og mestring hos gode kollegaer.

Hovedting

  • Planlegge og forberede til baking
  • Være med å utvikle og smake frem godt bakverk
  • Veilede gode kollegaer i bakefaget
  • Arbeide med andre arbeidsoppgaver i MAT-avdelingen

Kunnskap og erfaringer

Vi ønsker en person med fagbrev. Men, lidenskap og pasjon for faget kan kompensere for mye. Uansett bakteppe ser vi etter en positiv, dyktig og lærevillig baker/konditorkollega som er :

  • Erfaren eller nyutdannet baker/konditor
  • Eller, har relevant erfaring og med lidenskap for bakerfaget
  • En god lagspiller
  • Nøyaktig
  • Rolig men også engasjert
  • En god og trygg kollega i et spannede og travelt arbeidsmiljø

Hos Solstein får du:

  • Gode muligheter for egen utvikling – faglig og menneskelig
  • God pensjonsordning
  • Og – De beste kollegaene

Kontaktperson

Karen Marie Vikingstad